Politica de anulare comandă

Societatea Dual E-Commerce SRL poate anula orice comandă plasată de dumneavoastră, cu notificarea concomitentă sau ulterioară, fără ca o astfel de anulare să atragă răspunderea sau obligația noastră la suportarea oricăror prejudicii, în următoarele cazuri:

  1. Neacceptarea tranzacției de către banca emitentă a cardului dumneavoastră; Invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de Societate;
  2. Datele furnizate de către dumneavoastră sunt incomplete sau incorecte;
  3. Societata consideră în baza unor motive obiective că prin plasarea comenzii urmăriți un scop ilicit sau cauzator de prejudicii pentru aceasta sau asociații săi;
  4. Oricare dintre Termenii şi condiţiile sau Politicile afișate pe www.dualhome.ro sau www.dual-home.com  nu au fost respectate de către dumneavoastră.
  5. Datorită fluxului mare de comenzi sincronizarea stocurilor se face la fiecare 24 de ore, societatea Dual E-Commerce SRL se afla in pozitie dea revoca orice comanda fără să atragă după sine alte obligații. 

Dacă doriți să anulați o comandă plasată,aceasta se poate anula în termen de 12 ore de la plasarea comenzii la numărul de telefon afișat sau prin e-mail.

Dacă ați efectuat deja plata online cu cardul,contravaloarea va fi fie restituită, fie compensată cu un voucher de aceași valoare.

Pentru produsele comandate care nu sunt acceptate, sau ne sunt returnate deoarece clientul nu a fost găsit după mai multe încercări de livrare, se va percepe o taxă în valoare de 50 de RON TVA inclus, pentru cheltuieli de administrare.

Produse DuAL Home

Oferte tentante